Inredningstips & Blogg




Idén om att göra sina egna produkter har alltid funnits sedan uppstart, men efter 1,5 år så drog vi igång projektet. Under resan som återförsäljare har vi märkt att belysning har stått för majoriteten av försäljningen, vilket sedan ledde till en självklarhet av produktinriktning när vi började ta fram vår egna kollektion till varumärket By Calixter

              

Lanseringen av By Calixters startup kollektion består utav bordslampan Bolux, som kommer i svart och vitt. Lampan har en formgivning av tidlös elegans, där mjuka och raka linjer möts och skapar en modern inredningsdetalj. Kombinationen av en vacker design och funktionell belysning, resulterar i en unik minimalistisk statement detalj du kan flytta med dig hela livet. 




Att skapa någonting som skall vara hållbart och passa in tidlöst i olika hem, oavsett hur trenderna kommer och går är någonting vi värderar högt. När man köper en lampa förväntar man sig att den skall följa med i flera decennier, "att ta fram en tidlös design som dessutom skall ligga på ett bra och tillgängligt pris har varit en väldigt spännande utmaning" - Tyra Matsdotter, designer och medgrundare. 

Vi förväntades lansera bordslampa redan i slutet av 2019, men under omständigheterna med Covid-19 som råder i världen, har produktionen tagit betydligt längre tid med snart ett års fördröjning. Men nu är de glada att äntligen få lansera våra första egentillverkade bordslampor Bolux, som dessutom skall säljas exklusivt på Calixter.se. 


Foto och miljö: Alice Johansson https://alicej.se/

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »