Inredningstips & Blogg

Taklampor i ett härligt tyg skapar inte bara en mjuk och mysig känsla utseendemässigt, utan skänker också ett otroligt vackert ljus. Oftast hittar du dessa i vit färg, men många av våra populära tyglampor finns även i naturliga färger som beige och brun. Taklampor, plafonder och lampskärmar i tyger blir ofta den perfekta belysningen i sovrummet, men funkar lika fint att sätta upp i vardagsrummet.




Upptäck våra fem populära lampor och lampskärmar i tyg här:





Ellipse taklampa Linne Natur - Watt & Veke

Vår mest populära taklampa i linnetyg är Ellipse från svenska varumärket Watt & Veke. Ellipse är en lampserie som inte bara finns i flera olika färger och storlekar, utan också i ett mer kraftigt bomullstyg. En vacker lampskärm med skandinavisk design och oval form.



Plafond Franza vit Ø42 - PR Home

Den fantastiska Franza plafond vit från PR Home finns i 3 olika storlekar. En snygg ljus plafond med Plafonder är ett bra alternativ för dig som inte har högt i tak eller bara inte vill att lampan ska ta för mycket plats.



Lampskärm Empire natur liten - Hallbergs

En fin tyglampa med unik form är Empire lampskärm i naturfärg. Upptill har lampskärmen en slät form och nertill uppstår ojämna och bohemiska vikningar. Taklampan finns i stor och liten storlek, med massor av olika färgval.



Lampskärm UFO vit stor - Hallbergs

Symmetriska och stilrena taklampan Twister Ellips är tillverkat i ett tyg med stretch för att undvika skrynkel. Lampskärmen liknar ett lyxigt ufo och finns i stor och liten storlek. Varje lampa tillverkas fortfarande även för hand av Hallbergs Belysning vid beställning!



Anna Plafond Ø60 - Watt & Veke

En klassisk tyglampa från Watt & Veke är storsäljaren Anna plafond Ø60 vit. Med 4 ljuskällor sprider sig ljuset jämt och skapar ett mysigt allmänljus. Anna finns i storlek 40, 60 och 80. Välj mellan materialen bomullsjerseytyg och linnetyg.

20
Ellipse Taklampa Linne Natur 65
2559 kr (3199 kr)
Köp!
Info
13
Plafond Franza vit Ø42
1299 kr (1499 kr)
Köp!
Info
15
Lampskärm Empire natur liten
Hallbergs Belysning
2541 kr (2989 kr)
Köp!
Info
UFO Lampskärm vit stor
Hallbergs Belysning
1706 kr
Köp!
Info
Anna plafond 60
Watt & Veke
4199 kr
Köp!
Info

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »