Inredningstips & Blogg

Spaningar för våren 2020 - Inredning & Lampor

Äntligen är våren  på gång! Idag är det jag, Kajsa som skriver här på bloggen istället för Tyra som brukar leverera inredningstips till er. Jag studerar inom e-handel och gör min praktik på Calixter vilket passar mig utmärkt eftersom jag också älskar inredning! Vi är i full gång med att ladda upp webbshopen med de bästa nyheterna inom inredning, belysning och dekorationer, så att du enkelt kan shoppa din inredning online hos oss. 

En stark trend som är på gång inom inredningsbranschen generellt är det stora fokuset på hållbarhet. Du vill såklart investera i produkter som håller länge, är snygga i  många år och som är enkla att flytta runt och variera. Mina bästa tips på produkter som kan bli riktiga långkörare i hemmet är dekorationsprodukter som vaser och krukor, och även lampor. 



1. Comet Takpendel Svart - Globen Lighting, 2. Savoy High Bordslampa Krom - Globen Lighting, 3. Diana Takpendel Vit - Globen Lighting

Bara genom att byta ut taklampan över matbordet, vägglamporna i sovrummet eller bordslamporna på fönsterbrädorna så kan du skapa en helt ny look i ditt hem. Lås inte heller fast dig vid att en vägglampa som du tidigare haft bredvid sängen inte går att placera någon annanstans. De går utmärkt att ha bredvid en fåtölj eller soffa som läslampa eller som punktbelysning i exempelvis hallen.




1. Feminine vas - By On & Rill Vas Liten - Nordal, 2. Bobbles Vas - House Doctor, 3. Sphere Vas - By On

Vaser och krukor i vackra material är också ett tips på detaljer som går att återanvända år efter år. Såklart så ändrar sig trenderna något och du kanske känner för att ställa undan vasen ett tag för att plocka fram den igen om ett par år. Vaser och krukor kan enkelt flyttas runt i hemmets olika rum och fyllas med växter och blommor från de olika årstiderna. Eller varför inte satsa på något ännu mer hållbart som torkade blommor, vass och pampas?

Gå in och kika bland våra lampnyheter och inspireras av vårens nya lampor och inredningsdetaljer. Behöver du inredningstips  till ett specifikt rum? Tveka inte på att höra av dig direkt till oss så hjälper vi dig.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentarer:
Fortsätt »