TEXTIL

Vackra textilier online hittar du hos Calixter.se

Textilier

Inred med textilier för att skapa ett ombodnat hem, vi har trendiga kuddfodral, gardiner, dukar, plädar och filtar. Kuddar till sovrummet såväl som uteplatsen. Här hittar du olika textilier från varumärken som Fondaco, House Doctor och Blomus.
 
Pris
Varumärke
Blomus Fondaco House Doctor
Kategorier
Dukar Gardiner Handdukar Kuddfodral Plädar & Filtar
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Lila Multi Orange Rosa Röd Svart Vit
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla

Textilier, ett enkelt sätt att förnya ditt hem

Att använda mjuka detaljer som kuddar, plädar, filtar, dukar och gardiner är ett enkelt sätt att skapa ett mer ombonat och mysigt hem. Vi har textilier med många olika färger, material och mönster för att göra det lättare för dig att kombinera med din övriga heminredning. Handla textil på nätet hos Calixter, vi har snygga kuddar till sovrum, mjuka plädar/filtar till vardagsrum och vackra gardiner till köksfönster.

Tyger online på Calixter.se

Vi har olika typer av tyg till alla olika rum och utrymmen. Om det är mjuk och trivsam känsla så är tyg i linne, fuskpäls och sammet bästa alternativet. Men, om du behöver en tåligare textil till balkongen eller uteplats, så är det bättre med något som snabbt kan tvättas i tvättmaskin. Calixter.se är det uppenbara valet för att köpa skandinavisk inredning och textil med hög kvalitet online.

Hållbar dekoration med lång livslängd

Vi på Calixter har de bästa textilierna och tygerna på nätet för att du ska bli nöjd med ditt köp. Våra experter har valt ut många textilier från våra leverantörer i naturligt material med lång livscykel och mindre miljöpåverkan. Textilier är en inredningsvara som kan återanvändas länge genom att du förvarar det hemma och byter ut efter säsong.