Vaser

Vaser hos Calixter.se din inredningsbutik online

Vaser

En elegant vas med en vacker blomsterbukett kan förändra och liva upp ett helt rum. Att hitta en vas som passar perfekt till din inredning behöver heller inte vara särskilt svårt. Det kan också vara snyggt att ha en vas endast för dekorations skull, så länge den passar in med den övriga inredningen i hemmet.


 
Pris
Varumärke
Affari ByOn House Doctor Hübsch KJ Collection Nordal Strömshaga Villa Collection
Kategorier
Dekorationsvaser Glasvaser Keramikvaser Metallvaser
Färg
Beige Blå Brun Frostad Grå Grön Gul Guld-Mässing Klar Lila Multi Orange Rosa Röd Svart Vit
Vas Bobble beige
House Doctor
465 kr
Feminine Vas
699 kr
Vas Groove svart
House Doctor
349 kr
Vas Bubble klar stor
House Doctor
405 kr
Vas/Blomkruka Blown brun
1889 kr
Vas Airy grå
House Doctor
639 kr
Sorrento Vas
699 kr
Vas Flood antik brun
House Doctor
1363 kr
Vas Shaped grå
House Doctor
580 kr
Vas Grafic, Liten
KJ Collection
179 kr
Vas Nature, Liten
199 kr
Vas Rut, Sand
KJ Collection
249 kr
Vas Terrarium klar
House Doctor
870 kr
Vaser Knubb 3st
Villa Collection
399 kr
Vas Certain
799 kr
Vas Nature, Stor
259 kr
Graphic Vas
299 kr
Hängkruka Glas, Stor
Strömshaga
449 kr
Vas Clear, stor
Villa Collection
399 kr
Vas Line Ljusgrå, Stor
KJ Collection
199 kr
Vas Aljeco grå/svart
House Doctor
979 kr
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla


Vaser för alla hem

Vaser är något som du aldrig kan få för många av. Det kan vara skönt för ögat att variera dem beroende på årstid eller så att de matchar de gardiner du för tillfället har upphängda. Hos oss på Calixter hittar du ett brett utbud av vaser i flera olika modeller. Det finns både stora och små, enkla och detaljerade och i flera olika färger. Vårt mål är att ha inredning som passar alla och därför satsar vi på ett brett utbud av vaser som enkelt låter dig finna det du söker. Vi har vaser som passar i alla hem och i flera spännande material.

När du utforskar sortimentet möts du av runda vaser, avlånga vaser och vaser i flera andra former. Vi har stilrena modeller och intressant utformade sådana. Det vi vill få fram är att vårt utbud är brett och varierat och att det finns något som passar alla. Våra vaser hjälper dig att skapa en personlig touch på ditt hem och din inredning. En vas kan användas till så mycket mer än att hålla en blombukett, det är endast din fantasi som sätter gränserna. Våra vaser finns i material som mässing, glas och stengods. Vi är säkra på att du finner en vas som tilltalar dig.

Att handla din vas på Calixter är enkelt och tryggt

Vi på Calixter arbetar för 100 % nöjda kunder och därför har vi gjort det enkelt och smidigt för dig att beställa inredningsdetaljer från oss. Varje produkt har en egen sida med detaljerad fakta om vasen du klickat in dig på. Där kan du läsa om sådant som material, varumärke och mått på vasen. På så sätt kan du verkligen vara säker på att vasen kommer passa på det stället där du tänkt ställa den. Om vasen mot förmodan ändå inte passar in lika bra som du har tänkt dig har du alltid 60 dagars returrätt när du handlar hos oss på Calixter.

Ett stort utbud av hög kvalitet med många snygga designer kan självklart göra det mer komplicerat att välja, då kan du enkelt favoritmarkera de vaser du överväger att beställa innan du bestämmer dig. Om du sedan går in på din önskelista kan du enklare få en översikt över de vaser du är intresserad av och enklare göra rätt val. Du kan också ta en titt på våra övriga kategorier för att köpa alla dina inredningsdetaljer på ett och samma ställe eller få inspiration. Oavsett var du bor i Sverige kan du med snabba leveranser få de vaserna du förälskat dig i från hemmets trygga vrå.

Köp dina vaser hos Calixter

Om du vill sköta dina inköp av vaser på ett enkelt och smidigt sätt är vi på Calixter ett självklart val. Du klickar enkelt hem dina produkter och vi skickar dem så snabbt som möjligt till ditt närmsta postombud. På så sätt får du mer tid över att njuta av din härliga inredning och slipper spendera tid letandes i fysiska butiker och fara runt på stan. När du vill ha kvalitetsinredning från skandinaviska varumärken och i nordisk design kommer du hitta allt du letar efter hos oss på Calixter och till rimliga priser. En vas är en liten detalj som kan göra stor skillnad.