Ljusstakar & Lyktor

Ljusstakar och lyktor hos Calixter.se din inredningsbutik online

Ljusstakar & lyktor

När levande ljus får bli en del av atmosfären är mysfaktorn alltid på topp. Ljuslyktan är en inredningsdetalj som alltid har varit med oss. Hos oss på Calixter hittar du ljuslyktor, ljusstakar och ljus av många olika sorter.
Varumärke
Affari Blomus ByOn House Doctor KJ Collection Nordal Olsson & Jensen PB Home Strömshaga Villa Collection Village Watt & Veke
Kategorier
Doftljus Ljuslyktor Ljusstakar
Färg
Beige Blå Brun Frostad Grå Grön Gul Guld-Mässing Klar Koppar Korall Lila Multi Orange Rosa Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
15
Ljuslykta Calore, Vit | ByOn
322 kr (379 kr)
30
Chimney Ljushållare | Village
315 kr (450 kr)
40
Ljusstake Isak | Affari
119 kr (199 kr)
40
Ljusstake Nero | Affari
149 kr (249 kr)
25
Ljus Indochine | PB Home
299 kr (399 kr)
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla


Våra ljuslyktor lyser upp din tillvaro

Är du på jakt efter en trendig ljuslykta eller en klassisk ljusstake? Oavsett vilket kan du hitta det hos oss på Calixter och även mycket annat. Vi hjälper dig att göra inredningen av ditt hem enkel och smidig, så att du får mer tid över till att njuta av ditt vackert inredda hem. Vår kategori med ljuslyktor innehåller gott om olika valmöjligheter och vi har alltid produkter som följer med i de rådande trenderna tillsammans med klassiska utformningar. Om du tycker att något saknas i vårt sortiment kan du kontakta oss och vi kommer göra vårt bästa för att tillgodose ditt behov.

Ljuslyktorna här på Calixter kommer från kända skandinaviska varumärken och i nordisk design, de ligger rätt i tiden och hjälper dig att skapa ett hem som är trendigt och modernt samtidigt som det är mysigt. Dessutom kan du köpa doftljus hos oss så att ditt hem även luktar lika fräscht som det kommer att se ut. Vi har alla olika sätt att inreda våra hem på och därför försöker vi tillhandahålla ett varierat utbud som har något att erbjuda alla preferenser. Föredrar du inredning i färger som svart och vitt hittar du det här, likväl som ljuslyktor av mässing om du föredrar detta.

Handla dina ljuslyktor enkelt hos Calixter

Vi på Calixter har som mål att ge dig en bra upplevelse som både är enkel och smidig. Varje produkt i vår kategori med ljuslyktor har en detaljerad produktbeskrivning om du klickar dig in på produkten. Där kan du läsa om vilket varumärke produkten tillhör, vilket material den är tillverkad av och även dess mått så att du enkelt kan se om ljuslyktan eller ljusstaken passar in där du planerar att ställa den. Om du mot förmodan ändå inte skulle vara nöjd med den när du fått den levererad har du alltid 60 dagars returrätt vid köp av oss på Calixter.

När du tittar i kategorin ljuslyktor kan du enkelt sortera utbudet efter flera olika alternativ. Du kan till exempel sortera efter pris, produktens namn och butikens favoriter. Du kan även favoritmarkera de ljuslyktor du är intresserad av så att de läggs i din önskelista. När du sedan känner dig nöjd kan du gå till din önskelista och välja vilken eller vilka av varorna du vill beställa. Innan du lägger din beställning kan det också vara värt att kika runt bland våra övriga kategorier med snygga inredningsdetaljer för att få inspiration och finna detaljer som passar med dina nya ljus, ljusstakar eller lyktor.

Köp dina ljuslyktor hos Calixter

Det är både enkelt och smidigt att köpa dina ljuslyktor hos Calixter. Du får bra information om alla varor på respektive produktsida för att du enkelt ska kunna se om det är en produkt som fyller ditt behov och matchar dina preferenser. Dessutom har du 60 dagars returrätt och du får snabbt dina varor levererade till ditt närmsta postombud. Vi på Calixter har en vision om att inredning ska vara tillgängligt för alla och det spelar således ingen roll var i Sverige du vill ha mer ljus. Levande ljus sätter stämningen och med rätt lykta eller ljusstake blir det en smakfull detalj i hemmet.