Dekoration

Dekoration onlinne hos Calixter.se din inredningsbutik online

Dekoration

Vare sig du precis har flyttat till ett nytt hem eller vill ge din gamla inredning ett nytt lyft, finns det mycket att hämta i stilsäker dekoration. Att satsa på ny dekoration har många fördelar; det är inte lika kostsamt och tidskrävande som att byta ut möbler, men skillnaderna blir stora. Dekorationer är ett effektivt sätt att liva upp rummet.


 
Varumärke
Blomus ByOn Fondaco House Doctor Jörgen Hansson Art KJ Collection Meraki Monograph Nicolas Vahé Nordal PB Home Strömshaga Villa Collection
Kategorier
Posters Prydnader Skålar Småförvaring
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld-Mässing Klar Lila Multi Orange Rosa Röd Silver-Krom Svart Trä Vit
15
Cheetah Vas, Stor | ByOn
849 kr (999 kr)
15
Rilla Vas Amber, Liten | Nordal
220 kr (259 kr)
20
Mussle Vas, Coral | ByOn
1279 kr (1599 kr)
15
Rill Vas Amber, Stor | Nordal
374 kr (440 kr)
20
Ask Diva | House Doctor
199 kr (249 kr)
20
Mussle Vas, Blå | ByOn
1199 kr (1499 kr)
20
Barnacle Vas/Skål | ByOn
1119 kr (1399 kr)
20
Ask Kronärtskocka | ByOn
239 kr (299 kr)
15
Rill Vas Amber, Liten | Nordal
229 kr (269 kr)
50
Patina Ask | Nordal
100 kr (199 kr)
15
Ljusstake Hund | Strömshaga
305 kr (359 kr)
10
Structure Kruka, Brun | ByOn
449 kr (499 kr)
1  2  3  4  5  6  7  8  ..13  Nästa »  |  Visa alla


Vilken dekoration passar dig?

I vårt välsorterade utbud av dekoration kan du till exempel hitta skålar, boxar och askar, underlägg, korgar och mycket mer. De passar till olika rum i hemmet - allt ifrån kök till sovrum. Produkterna finns i många olika utföranden, vilket gör det enkelt för dig att hitta en stil som passar in i ditt hem. Förvaringsprodukterna finns i flera storlekar och de är tillverkade i material som glas, stengods, läder och marmor. De flesta produkterna är enfärgade, men med hjälp av olika strukturer och snygga detaljer sticker många av dem ut i rummet och ger det en mer levande och dynamisk karaktär.

Färgskalorna varierar från grön och vit marmor till roströda och svarta produkter. Dekorationerna i utbudet är inte bara vackra att se på, de fyller även praktiska funktioner. Askarna, skålarna och boxarna kan fyllas med allt ifrån frukt och grönt till hårnålar, accessoarer och mynt som annars ligger framme och skräpar i hemmet. Underläggen fungerar bra att ställa koppar, glas, ljusstakar eller krukor på, vilket gör att det inte lämnas fläckar på bordet. Majoriteten av dekorationsprodukterna är med andra ord både funktionella och estetiskt tilltalande, vilket gör dem till bra investeringar till hemmet. Dessutom är de prisvärda och tillverkade av hög kvalitet.

Låt ditt hem styra valet av dekoration

I samband med att du ska köpa ny dekoration kan du fundera på hur ditt hem ser ut i dagsläget och vad du vill åstadkomma med dekorationen. Ska den smälta in i den övriga inredningen i rummet eller vill du att den ska vara iögonfallande och sticka ut? Sparsmakade dekorationsprodukter i vita eller svarta färger och som är tillverkade i släta material bidrar till ett klassiskt hem med en skandinavisk design. House Doctor och Blomus är två varumärken som finns i vårt utbud och som ofta tillverkar produkter i den populära stilen. Det ger ett avskalat, men också elegant och lyxigt intryck.

Om du vill få mer liv och rörelse i ett rum kan du satsa på dekorationsprodukter som sticker ut från den övriga inredningen och som gärna är tillverkade i kontraststarka material, mönster, strukturer och med spännande färgskalor. Produkter i grön marmor ger snabbt ett sparsmakat rum ett lyft. KJ Collection är ett av varumärkena hos oss som ofta skapar produkter som präglas av innovativa detaljer. Ett exempel på det är deras nätstrukturer. Även Villa Collection jobbar mycket med intressanta och avvikande strukturer på sina produkter, vilket skapar både dynamik och en personlig karaktär i ett rum. Bara din fantasi sätter gränser!

Calixter hjälper dig att dekorera hemmet

Oavsett vad du är ute efter att dekorera ditt hem med, kan du med största sannolikhet hitta minst en produkt som faller dig i smaken hos oss. Vi erbjuder dig ett välsorterat utbud bestående av högkvalitativa och prisvärda produkter i många stilar och från olika varumärken. När du handlar hos oss har du dessutom 60 dagars returrätt och leveranserna sker snabbt. Om du inte redan vet hur du vill att ditt hem ska du se ut kan du skrolla runt i vårt breda utbud för att finna inspiration. Helheten sitter i detaljerna, och med produkter i många olika utföranden klickar du enkelt hem dina favoriter.