Skålar & Fat

Massor av olika skålar och fat från Calixter.se

Skålar & fat

Här har vi stora och små skålar och vackra fat för alla olika tillfällen. Vi har fina kakfat och skålar till dessert, sallad, frukost och all typ av uppläggning/servering.
Pris
Färg
Beige Brun Grå Grön Klar Lila Rosa Svart Vit
Kategorier
Dessertskålar Frukostskålar Kakfat Salladsskålar Serveringsskålar Uppläggningsfat
Varumärke
Blomus Koziol
Serier
Mio Reo Salbo
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Skålar och uppläggningsfat online

En vacker djup skål eller ett fint uppläggningsfat är ett enkelt sätt att höja stämningen och göra hela måltiden behagligare för ögat. kombinera skålens design och färg med säsongens dekorationer på matbordet. Vi har matchande set och flerpack av stora och små skålar och uppläggningsfat, som skapar en helhet i serveringen. Gör måltiden trevligare till vardags eller för gäster och njut av middagen med ett vackert uppläggningsfat.    

Skålar för mat & alla måltider

Vi har alla olika storlekar på skålar du behöver för olika måltider. Om du letar efter yoghurtskålar för musli/flingor till frukost och mellanmål, så funkar skålar i stengods perfekt. Om du letar efter skålar som håller värme för tex soppor och grytor, så har vi skålar i Keramik för lunch och middag. Skålar i färgat stål eller glas är perfekt i kök och vardagsrum för chips, frukter och andra snacks. Hitta rätt skål och uppläggningsfat för ditt hem i vårat breda sortiment.