Skärbrädor

Fantastiska skärbrädor online hos Calixter.se

Skärbrädor

I denna kategori hittar du skärbrädor i olika material som marmor och valnöt för att passa alla kök. Vi har även populära skärbrädor specifit för kött, pizza, grönsaker och bröd.
Pris
Färg
Varumärke

Praktiska skärbrädor online

Letar du efter exklusiva skärbrädor som inte bara är funktionella, utan som också är vackra? Calixter har ett handplockat sortiment av snygga och praktiska skärbrädor i olika former och storlekar. Alla har olika behov av storleken på skärbrädor, därför har vi stora och små skärbrädor i runda och raka former från kända varumärken, som även kan matchas i set och färger. Skärbrädan är inte längre bara en praktisk detalj i hemmet, utan en dekoration som fyller ut heminredningen i köket.

Skärbrädor i olika material

Vi har snygga skärbrädor i flera olika material, som kan användas till flera olika ändamål. Roca skärbräda i sten är en tålig skärbräda som även kan användas som ostbricka. Populära Pesa skärbräda i marmor med fint mönster, kan användas som uppläggningsfat/serveringsfat och skärbrädorna Meat, Bread och Pizza i trä från Nicolas Vahé, är perfekta skärbrädor specialtillverkade för olika typer av mat.