Koppar & Muggar

Koppar och muggar online hos Calixter.se

Koppar & Muggar

Här hittar du koppar och muggar för kaffe, espresso och te perfekta till frukosten eller fikat. Handla en vacker kopp med eller utan fat, som kan användas dagligen. Få en lyxig och elegant känsla med stilrena design koppar i Keramik och stengods. 
Pris
Färg
Grå Grön Svart Vit
Kategorier
Espressokoppar Kaffekoppar Tekoppar
Varumärke
Blomus
Serier
Mio Salbo

Koppar och muggar för alla tillfällen

Koppar och muggar är något som används varje dag, men också sparas för speciella tillfällen. Dagens första kopp kaffe på balkongen, en stor kopp te i soffan på kvällen, en liten kopp espresso för att vakna till efter middag. Oavsett den varma drycken du föredrar, så har vi kaffekoppar, tekoppar och espressokoppar med en storlek och design som passar ditt val av dryck. Är du ute efter en stilren mugg till frukosten eller ett flerpack koppar inför kalaset, så har vi det till bra pris i vårt sortiment från kända varumärken som Blomus.

Köp dina koppar online hos Calixter

Handla dina koppar i hög kvalitet som varar hela livet hos Calixter. Vi erbjuder ett brett sortiment av koppar och muggar som håller länge från kända varumärken. Att beställa hos oss är enkelt och tryggt, så varför inte handla en ny mugg i keramik eller stengods. När du hittat rätt kaffemugg eller tekopp för dig, kan du smidigt betala via Klarna eller Swish. Alltid snabba leveranser och fri frakt över 499 kr.