Vinglas

Snygga vinglas hos Calixter.se

Vinglas

I denna kategori hittar du eleganta vinglas i olika former från kända varumärken. Handla lyxiga glas för rödvin, rosévin och vitt vin hos Calixter 
Pris
Färg
Beige Brun Grå Klar
Varumärke
Blomus Koziol Leonardo

Vinglas är en viktig faktor för att nyttja vinets rika egenskaper på bästa sätt. Vinglaset är format för att ditt vin ska kunna luftas och röra på sig och utveckla sina smaker till fullo. Vacker design, behagligt att dricka ur och skönt att hålla i, är också betydelsefullt när det kommer till vinglas. Vi har olika typer av form och storlek på vinglas för att du ska hitta rätt glas för rödvin och vitt vin. Storleken är även något att tänka på, om du dricker ditt vin till lunchen eller till en finare middag. En större kupa på vinglaset ger till exempel rödvinet mer utrymme att få fram smak och arom, medans ett smalare vinglas för vitvinsglas alltid funkar hemma till vardags. 

För dig som behöver vinglas till picknick, altanen eller båten under sommaren, har vi tagit fram tåliga och hållbara vinglas i termoplast från tyska varumärket Koziol. Köp vinglas för alla tillfällen i snygg design hos Calixter. Vi har allt du behöver för modern dukning och servering från kända varumärken som Blomus och Leonardo.