Cocktailglas

Cocktailglas hos Calixter.se, allt du behöver för dukning och servering

Cocktailglas

Här har vi festliga cocktailglas och martiniglas för alla dina drinkar. Vare sig det är till middagen, festen eller till vardags, så hittar du massor av vackra cocktailglas hos oss. 
Pris
Färg
Varumärke

Gör middagen festlig med cocktailglas

Välj rätt cocktailglas till drinken du ska servera. Vi har ett brett sortiment av olika fina cocktailglas och coupeglas, med en design speciellt formad för att drinken ska hålla sig kall och sval. Vi har allt från höga cocktailglas som liknar vinglas med en avsmalnande form i botten för att handen inte ska värma upp drycken, eller ett tjockt och högt longdrinkglas för dina goda drinkar. Duka bordet och servera med fina cocktailglas i färg och motiv eller i ett vackert genomskinligt glas med dryckens kulör som utseende. 

Använd cocktailglas för mer än bara din margarita, martini och champagne. Våra klassiska eller moderna cocktailglas är perfekta för att servera lyxiga efterrätter, mindre förrätter/snacks eller varför inte goda smoothies. Beställ dina daily cocktailglas från kända varumärken som Leonardo och Koziol i 4-pack eller 6-pack hos Calixter.se