Inredningstips & JournalNu kommer höstmörkret, och det är ju fantastiskt mysigt samtidigt som man vill att sommaren aldrig skall ta slut. Men då får vi mer tid till hemmet och då vill man ju bara fixa dona, göra om och köpa nytt då är ju inredning online ett bra och lätttillgängligt alternativ! 
Så det handlar om vad man kan göra för att få så stor inverkan på rummet som möjligt med små medel. Detaljer som har en fantastisk förmåga att skapa ett helt nytt uttryck bara genom att flytta runt och kanske byta ut lite olika färger, köpa stora detaljer och placera dem så det syns. 

Då har vi ju kategorin lampor, som verkligen uppskattas och som har ett helt annat behov under Sveriges mörka period. Man märker stor skillnad i ett rum om man har rätt belysning, ögonen kan slappna av på en otroligt behaglig nivå. 


Sedan kommer man till frågan  -Vilken lampa ska jag ha? 
Du som inrednings passionerad lägger så mycket omtanke på vilka kuddar, gardiner och krukor du har. Skall då lamporna vara tråkiga och dra ner stämningen? Vanliga raka lampfötter och en basic lampskärm i alla fönster? Ta istället med samma entusiasm och inställning till bordslamporna som du har inför all annan inredning. Köp snygga bordslampor att ha på en bänk eller i fönstret inte bara för att få ett mysigt ljus utan även som en trendig inredningsdetalj, speciellt viktigt med rätt lampa till vardagsrummet då det är där man spenderar mesta av sin tid. 


Lampor har så stor effekt på ett rum, det får en lyxig design look, med en unik och snygg lampa höjer du hela rummet både på snygg skalan och belysningen blir som ett plus i kanten. Det många glömmer är också vägglampor, det är helt perfekt att ha i brist på möbler, eller rättare sagt ytan på möblerna, man har ju gärna en stor härlig växt på bordet och lampan smidigt bakom sig, för att effiktivisera om man tex blir lite mindre. Men låt även vägglamporna bli som en tavla och detalj på väggen, perfekt i en "lite mindre piffig" hall eller i sovrummet som sänglampa. Låt vägglampan bli detaljen på väggen, eller knyt saman med en tavla eller ett helt collage. 


Här kommer 5 lampor du kan överväga att ha där hemma när det känns mörkt och tråkigt!

Luxedo Vägglampa i svart från Varumärket ByOn, 1199Kr (Nu1079kr)

 


Lygnern Bordslampa i svart från varumärket Sandsten, 999kr (Nu 899kr)  -Perfekt att ha i fönstret!

  


Opal bordslampa med marmorbotten från varumärket House Doctor, 1419kr (Nu 1277kr)
Swing vägglampa 70cm i mässing från varumärket House Doctor, 1985kr (Nu 1787kr)
Enzo bordslampa i vitt från varumärket Olsson & Jensen, 1599kr (Nu 1439kr)


Länk till alla bordslampor >
Länk till alla vägglampor >


Just nu har vi 10% rabatt på all belysning! Passa på o fynda!


Här kommer 5 tips på perfekta inredningsdetaljer som både du och dina vänner kan ha nytta av! 

Nu när det är sommartider så är det mycket event, fester och annat där man behöver presenter, så här kommer fem olika tips på inrednigsdetaljer som är säkra kort!
Allt ifrån de senaste trenderna och stilrena klasssiska detaljer som passar alla, och till olika prisklasser.

1.  
  

Sphere Vas från ByOn: 699kr 

En stilren vas som är maffig  och verkligen blir vacker med en stor spreig bukett. En glasvas är nästan alltid ett säkert kort, det passsar till alla olika inredningsstilar och är neutral att kombinera till andra färger. När buketten inte längre är aktuell, sätt i ett större blockljus och använd som ljuslykta! Lite dyrare i pris, men perfekt att lägga ihop några stycken. Vasen finns även i mindre storlek i liknande design: Sensuous Vas: 499kr 

2. 
      

Rill Vas Amber, S från Nordal: 220kr

En bärnstenstonad glasvas med trendigdesign för en prisvärd summa. Snygg inredningsdetalj som man enkelt kan inreda med i många olika rum och möbler av olika sorter. Lite mer begränsad i färgval, men det är en riktig IT-Colour för den som gillar trender.  Vasen har en väldigt behaglig brun orange som passar till neutrala  svart/vita hem, där det blir en supersnygg utstickade färg klick. Finns flera vaser i samma serie i olika storlekar och former. HÄR

3. 

 

Charcoal Kruka S från Byon: 249kr   Charcoal Kruka L från ByOn : 349Kr

Svarta krukor med en rustik yta och en extra detalj med två små ringar längs sidorna för extra karaktär. Enkel att kombinera med andra inredningsdetaljer eftrsom den är svart. Precis som med kläder så matchar allt med svart. Prisvärda detaljer, den lilla krukan för 249kr och den större för 349kr. Ytterligare ett alternativ är att köpa dessa som ett par. Snyggt att inreda med inredningsdetaljer i samma serie. 

4. 

     

Carl-Johan lampa, Vit från olsson & Jensen 1389kr

Svamplampan som är en riktig super favorit och storsäljare, en design icon som passar i mångas hem. En dyrare present men klockren om man slår på stort eller om man är flera som köper present. Lampan är klockren att ha i vardagsrummet vid soffan eller på ett litet sidobord men även i hallen eller sovrumet. Snygg större detalj som dessutom ger belysning! Finns även i svart och guld, HÄR

5. 

       

Frost Ljuslykta L från Olsson & Jensen 265kr   Frost Ljuslykta S från Olsson & Jensen 155Kr

Smakfulla ljuslyktor i vitt och glas, snygga tillsamamans som ett par men även själva.  Smidiga att kombinera med andra detaljer tackvare dess neutrala färg och  (mellanting) storlekar som du snyggt kan kombinera med andra detaljer och bygga en snygg detaljgrupp.Dessa kan även användas som vaser, alla älskar ju multifunktionalitet.


Här va några få tips på vad som kanske passar till din present!  För att se flera tips kolla in våran TOPPLISTA, där våra storsäljare ligger.

Nu ä vi mitt i processen att skapa våra egna produkter, efter att ha drivit e-handeln med enbart andras kända varumärken har vi kommit fram till att vi vill satsa på egna produkter och bli ett eget varumärke: By Calixter.

Vi har dragit slutsatsen att det är just lampor som markant skiljer sig inom vår försäljning, och det kommer alltså att bli där vi börjar. Vi hoppas att kunna lansera våra nya egenproducerade lampor till hösten och dra igång till julhandeln. Designen är ännu ingenting vi går ut med, men det är en design som vi tror kommer bli en ny super hit i allas hem 2020.

Vi är nu i processen på att namnsätta lampan och väntar på ett första sample som skall skickas till oss från Kina. Håll ögonen här och på vår instagram för fler uppdateringar och vara först att se lampan Bolux! Som fått sitt namn från de latinska ordet för Ljus- Lux, som vi kombinerat med bo så tanken bakom namnet på lampa är bo-i-ljus och därför fick de heta Bolux. 
Trender som vi i inredningsbranschen tror kommer att stanna kvar och de som kommer att eskalera under 2020, de naturliga materialen och färgerna som beige, grått och brunt, med inslag av gult, och grönt. Inredning som går ton i ton samt ljust trä och råtting. De mörka industriella detaljerna har börjat blekna mot den mer klassiska skandinaviska inredningsstilen tillsammans med inslag från de bohemiska, med fransar, mönster och med mycket stora växter.

Nytt för i år är torkade växter, inte bara strån och grässorter som pampasgräs som verkligen blivit en stor hit på instagram, utan även blommor och hela buketter vilket är superkul och tacksamt för plånboken. Nya trender som träder fram är maffiga möbler och detaljer med inspiration från 1970 tal, med metall och trä ramar, i kombination med stora rundade eller fyrkantiga former på möbler. Tydligt ser vi detta på fåtöljer och soffbord och detta kräver ju helt klart större inredningsdetaljer och tablebooks att fylla upp maffiga soffbord och hela vardagsrum. Lampor och vaser ser man på trendiga piedestaler i raka fyrkantiga former, dessa har blivit ett tydligt kännetecken man kan se från 2019s inredningstrender.

Det nya är starka färgklickar, riktigt snyggt att kombinera ett helt neutralt rum i ljusa och beiga toner och placera färgstarka detaljer i centrum som en urläcker accentkulör! Tips på detaljer till detta har du nedan.

Att inreda ett rum med möbler är idag en självklarhet, fler och fler blir mer intresserade utav inredning generellt, inte bara möblerna utan även alla detaljer som prydnader, lampor, textilier, krukor och växter. Eftersom man i dagsläget får så mycket inspiration ifrån Sociala medier, influensers som lägger ner otroligt mycket tid och energi på att få till en snygg hemmamiljö för att posta på instagram och inredningsbloggar etc. På så sätt blir man mycket mer påverkad av inrednings hypen när man ser det konstant och blir inspirerad så fort man tar upp telefonen. 

Ge ett rum fina inredningsdetaljer som lyfter upp möblerna och ger rummet mer känsla och identitet, det är så många olika uttryck man kan skapa med olika sorters detaljer. Använd stora vaser, lampor, växter och ljusstakar för att ge en mer lyxig och pampig look, medans med mindre inredningsdetaljer ger en lite mer hemtrevlig och pysslig atmosfär, självklart man man styra över detta med olika material, färger och hur man kombinerar de olika detaljerna.

Jag som är utbildad inredningsstylist trixar otroligt mycket med hur man använder detaljer i kombination med möbler för att fylla upp och vad som passar till just de specifika rummen och möblerna, för att skapa rätt look och inreda snyggt med en rödtråd. Att byta inredningsstil är inget ovanligt för många, man blir lätt förälskad i de senaste trenderna och vill byta ut det gamla, det kan bli väldigt dyrt i stora mängder speciellt om man vill göra om och inreda i stora skalor. Hela Calixters upplägg bygger på att detaljerna gör så stor skillnad i ett rum, att med små medel skapa en helt ny stil. 
 
Tips på tre enkla inredningstips som kan ge ditt hem en helt ny inredningsstil. 
 
1. Inredningsdetaljer, allt ifrån krukor med nya växter, vaser på rätt plats, antingen fyllda med trevliga blommor eller trendiga torkade grässorter. Att välja nyan färger på inredningsdetaljer har stor inverkan på hur ett rum speglas. Man kan enkelt och snyggt skapa en rödtråd med detaljer som följer en viss stil, färg eller material. Samtidigt som man kan skapa en väldigt spretig look som inte håller en rödtråd om man tex blandar högt o lågt i färgskalan och material, det ger inte samma lyxiga känsla som när man tydligt kan se att någon har tänkt till och det faller in fint i blicken inget som "sticker i ögat".Ljusstakar och ljuslyktor är till fördel för där kan man även byta färg på stearinljusen och få en starkare ny look, det kan vara så enkelt som att gå från vita ljus till trendiga beige, ljushållarna fått ny sparkle. Jag rekommenderar att ha ett litet förvar för de inredningsdetaljer som inte står uppe, för när du köper något nytt så kanske det kan få liv i en gammal inredningsdetalj som du annars hade gjort dig av med. 
 
2. Kuddar, textilier som knyter samman färgerna till den förnyade looken, att blanda med rätt färger och mönster kan verkligen skapa ny utstrålning. Många blandar för mycket olika färger som inte håller en behaglig färgskala. När jag menar färgskala syftar jag på att några kuddar kan tex vara i grön och gul pastell och några i mörkblått i klassisk filt-mönster. Det är viktigt att de olika kuddarna håller en genomtänkt rödtråd och har tilltalande matchande färger och material, detta gäller oavsett om du har mörka, ljusa eller mönstrade kuddar. 
 
3. Posters, att byta posters eller bara ramen kan ge en helt ny helhet i rummet. Knyt ihop säcken och den röda tråden på din nya stil, med posters i rätta färger och motiv. De tidigare trenderna har varit mycket text motiv som börjar svalna lite nu, medans fotografier på både miljö och människor håller i stadigt, med ett större fokus på de grafiska posters gärna i beige toner. Just nu är det väldigt trendigt att använda passepartout, vilket inte alls var lika trendigt i vintras och förra hösten. Det är sådana små förändringar som att byta från svarta ramar till träramar med passepartout, på samma poster eller tvärtom, som gör att man i vardagen får en helt ny look och för små summor. 
 
Att inreda billigt behöver inte vara så svårt, hitta rätt inredningsdetaljer vi på calixter har utbud för alla olika prisklasser. Tillsamans med någon ny kudde och sväng om bland tavlorna så kan jag garantera att hela rummet kommer få ett mega lyft. Man behöver inte vänta tills "när man väl får råd" och byta ut allt i hemmet, utan börja smått och bygg på, det är de små förändringarna som tillslut ger en fantastisk helhet och det blir roligare att bo. 


En favorit detalj som verkligen har blivit en riktig supertrend är Carl-Johan bordslamporna från Olsson & Jensen, som finns i både neutrala färger som svart och vit, som passar alla inredningsstilar och enkelt går att kombinera till sina befintliga möbler och inredningsdetaljer. Sedan finns Carl-Johan lampan även i en supersnygg guld färg som verkligen blir en lookout i rummet för den som önskar det lila extra hos en inredningsdetalj förutom den ursnygga designen. 

Lamporna har en svamp liknade design i tunn metall, de tillverkade i två delar, en grund där ljuskällorna sitter, samt en överdel som man enkelt skruvar på. Att inreda med Carl-Johan kan vara lite utmanande, eftersom de är relativt stora med en total diameter på 50cm. Men det är även till dess fördel, då lamporna är lika snygga på ett sidobord, eller en snygg byrå. Men de kan även placeras på golvet eller en liten pall som en komplement till en möbel grupp, alternativt i en hall eller vid en trappa för att ge en extra dekorerad och väl planerad look. 
Lamporna finns nu även i en ny design som är ett nättare rakare alternativ, men som även håller sig inom den svamp liknande designen, Enzo som just nu finns i svart och vit, dessa tror jag blir nästa riktiga hit eftersom de är lite mindre och enklare att inreda med på flera smalare möbler som tv-bänkar sängbord etc.  Enzo lamporna är riktigt stilrena som snyggt passar att inreda med till många utav hemmets alla rum. När man inreder sitt sovrum är det viktigt att man har i åtanke att det skall vara en harmonisk och lugn plats för att man skall kunna sova skönt och lätt. Jag rekommenderar dova väggfärger, gärna lite mörkare dessutom då de inte reflekterar lika mycket ljus som tex vita väggar. Lampor i olika slag är en viktig inredningsdetalj i ett sovrum eftersom man vanligtvis inta har så många ytor att dekorara med prydnader tycker jag som inredningsstylist att det är väl prioriterat med snygga sänglampor eller en större taklampa för att ge sovrummet en mer lyxig look.

Trendiga vägglampor är att rekomendera de är ofta smidiga på många sätt, de tar inte upp bordyta vilket är bra om man inte har platsen för ett sängbord eller vill hålla de cleant. Dessutom erbjuder vi på calixter många vägglampor med en armaturarm som man kan justera sidledes för att bestämma vart man vill belysa, optimalt om man läser osv. Kombinera en bordslampa med en golvlampa/ vägglampa för att få en "design" känsla i rummet, det behöver inte vara symetriskt ge det en personlig touch och kombinera två favoriter bland lampornas alla olika former.

När man dekorerar med prydnader i ett sovrum är det viktigt att inte ha för mycket smått, ofta har man sina egna privata småsaker som smycken, böcker, glasögon krämer osv, för att försöka styla till de privata småsakerna rekomenderar jag förvaringsaskar eller en snygg skål, där förvarar du enkelt, smidigt och snyggt; smycken, klockor och annat på ett stilrent sätt där du vet vart allting finns. När det kommer till andra dekorativa prydnader så är det även att rekomendera stilrena inredningsdetaljer i neutrala färger för att enkelt få en harmonisk känsla i rummet. Större vaser i kombination med en härlig grön växt i en snygg kruka, ihop med en liten bordslampa i fönstret är allt du behöver för att få en stylad look i sovrummet dekorations mässigt. 


För att maximera sitt vardagsrum behöver man först veta vad man skall använda vardagsrummet till, bara en stor stor soffgrupp i samband till en tv, eller får det även plats en matgrupp? Möblera med trendiga soffor i sammet eller linne, designen skall vara relativt nätt och låg. Under både soffgruppen och sittgruppen rekommenderas en stor matta gärna en ljus silkes matta. Soffbord varieras mellan stora med svarta metallben eller flera olika då gärna i olika höjdnivåer. Med detta som bas kommer sedan alla detaljer, placera en stor vas med torkade växter och snitt på ett sideboard eller bänk. Dekorera med trendiga inredningsdetaljer med matt yta i naturfärger i kombination med tavlor i ljus trä ram med neutrala posters. Ge vardagsrummet en lyxig känsla med många stora växter. Inrednings detaljer i färgat glas är också något som är trendigt nu, vaser ljushållare i glas. Inred med mässings detaljer i kombination med varma toner och dova jordnära färger för att hitta rätt balans av alla olika material i vardagsrummet. 

1. Table books eller coffe table books som de även kallas, ni alla har antagligen sett dom lite varstans. Tips på trendiga table Books är, Kinfolk, Chanel, Tom Ford eller  stora allmänt snygga helfärgade böcker i trendiga färger, mjuka naturliga färger eller svart vita. Dekorera en bänk, sidobord soffbordet eller en byrå med en perfekt kombinerad grupp med böcker, den största underst och antigen kombinera två table books i samma storlek eller bygg som en "pyramid" variera mellan en bok, och 2-3 har du för många ser det för högt ut och blir mer som en pelare än en grund, som är tanken med table books. Placera snygga inredningsdetaljer på dina table books, antingen i en detalj trio, två detaljer eller en större detalj, låt de inte bli allt för trångt alla ska få plats med marginal på den översta boken. Eller så kan man dekorera med en detaljgrupp bredvid och låta böckerna bli som ett eget stilleben. 

Tips, trendiga table books är en relativt dyr detalj som kan kännas onödig för att bara använda dess utsida. Mitt tips till dig är att leta fram en gammal bok, finns mycket på second hand eller kanske hos en släkting. Tar du av omslaget är det oftast ett super snyggt textil omslag i varierande färger ofta svarta, som blir perfekta table books! 

2. Sammet, materialet sammet har verkligen blivit ett måste på så många olika inredningsplan, möbler som soffor, fåtöljer och matstolar skall bara i sammet, gärna då i en trendig färgskala som går ifrån beige-rosa-orange varma toner som ger ett riktigt lyxigt sken. Sammetsgardiner är också en supertrend, om du inte vill byta ut dina möbler så är gardiner en så enkel sak att ändra och man får en helt ny fräsch känsla i rummet. Om du har möjlighet är en takskenor till 
gardiner även en stark trend nu 2019. Gardinerna skall gå hela vägen upp i taket det ger en lyxig hotellig look och får även takhöjden att kännas mycket högre - och vem vill inte det? Annars kan man enkelt använda vanliga gardinfästen och stänger, sätt upp dem längst taket, men tänk på att lämna 1-3 cm upp till taket så att du kan lägga i gardinstången smidigt. 

3. Posters, trendiga posters våren 2019 är helt klart i ljusa motiv, en stark trend är posters med figurer och ansikten målade i svarta mjuka linjer. Andra trender inom tavlor och posters idag är att passepartout har kommit tillbaka, att man använder sig utav den vita ramen som finns i de flesta ramar. Stora som små, det ger en mycket mer ljusare och fräschare look, dessutom behöver man inte köpa lika stora posters och med den kostnaden man drar ner på kan man istället köpa flera posters till sitt tavelcollage. Collage med olika storlekar på ramar med motiv som går i en mjuk och behaglig färgskala allt ifrån cremiga jordnära färger till rosa och svartvitt såklart. Grafiska mönster och fotografier är som trendigast. 
Tips 1:

Mattor, att ha en matta under en möbelgrupp skapar en tydlig markering, detta är extra viktigt i stora rum med öppen planlösning tex, för att markera att här är "soff delen" markerar man med en stor matta och samma gäller en matgrupp oavsett hur stort matbord och med hur många platser de rymmer så är ger det en mycket mer lyxig, planerad och ombonad känsla med en stor matta.  För att få rätt storlek på mattan kan man tänka att stolarna ska få plats inskjutna snyggt och lägg på ca 20-30 cm för att få en riktigt snygg och lyxig matta. 

Tips 2:
Gardiner att ha långa gardiner längs sidan på fönstren ger en mycket mjukare look, oavsett om  du har vita väggar och vita gardiner så har det en mega effekt, en mjukare känsla i hela rummet, placera gärna gardinerna längs takhöjden för att få en lyxig och trendig look. När det kommer till hur du ska hänga dem, det är viktigt att dra ut gardinerna så att de inte täcker hela fönstret, en tumregel är att innerkant på gardiner skall endast täcka fönstrets karmar och inte mer än så för att släppa in så mycket ljus som möjligt! Det är väldigt trendigt att inreda med dubbla gardin längder då rekommenderar jag att dekorera med ett par ljusare gardiner närmast fönstren och sedan en mörkare nyans längst in, sammet och linne gardiner är extremt trendigt idag själv har jag kombinerat ett par ljusa beige linnegardiner längs fönstret och sedan ett par gardiner i sandgul sammet. 


Tips 3:
Växter, att ha stora gröna växter ger en stark känsla av liv i rummet och ger även en riktigt snygg kontrast med de gröna växterna till väggfärgen även mot väggdekoration som gardiner och tavlor. Placera växter på fler ställen än på fönsterbrädan för att få en dekorativ inredning. I en vanlig styling använder jag ca 3-5 växter per rum för att få till en levande inredning som man inte kan få till med bara stilla prydnader
Inredningstrender som har fastnat sedan tidigare år är helt klart de naturliga materialen och jordnära färgerna med en inslag av de skandinaviska träslagen som ger en fräsch, levande och rustik look. Håll det avskalat med lite maffigare inredningsdetaljer istället för många små detaljer. Inred med table books och ställ gärna en väl kombinerad detalj grupp på böckerna eller tidningar för att markera stillebenet.

Att blanda in växter och torkade kvistar & vass i olika storlekar och färger är en stark trend som man verkligen har sett på många olika trend forum och sociala medier.

Vårens färg: Rosa är verkligen den färgen man ser kommer bli störst både inom inredning och mode, ljusa, dåva coral liknande toner inte skrik rosa. Sedan har vi även gult som har varit en stark färg sedan två år tillbaka, den hänger fortfarande kvar, varm och len gul som den självklara senapsgul och pastellgul nu till vårens ljus.
Vilket fantastik start på inredningsåret 2019 att gå på formex och få gå runt och spana på det nya trenderna inom design och inredning för spring & summer collections. Vi såg ett genomgående tema med fortsatt mycket färg i gult, rödrosa toner och de jordnära färgerna hänger självklart kvar. Mönster och matta ytor är fortsatt stadiga även i år likaså mässingsdetaljer speciellt på lampor och möbler. Ett måste är inredningsdetaljer med dekorerad yta som påminner om koraler eller annat som ger djup och sticker ut. Ljuslyktor och andra detaljer ser man mer och mer i glasmaterial gärna med lite djupa mönster eller bubblor.

Vi har såklart förberett oss länge för detta och i och med att vi växer så det knackar har vi köpt in en hel del inredning och dekoration som vi tror blir starka trender under året. En av våra starka favoriter och Göteborgs-vänner By ON interior hade helt klart en av dem snyggaste montrarna med många nyheter och galet snygga inredningsdetaljer.

Det fanns så otroligt många leverantörer på plats så det fanns knappt tid att hinna kunna att kolla på all fin inredning som fanns, men vi hann besöka allt av vårt intresse.

Så nu efter formex 2019 kommer det komma in mycket av våra favoriter från mässan här i vår butik vilket är superkul! Fanns så otroligt mycket roligt oavsett om det var bordslampor, taklampor, dekoration, krukor, vaser eller ljusstakar! Vi på Calixter tror absolut att detta kommer bli ett kanon år inom inredning och dekoration och gillar starkt de trender vi sett än så länge av 2019 och vad Formex mässan hade att erbjuda.


Storyn om CalixterR
edan 2017 fick vi idén att börja sälja inredningsdetaljer online och nu ett år senare är de i full gång med lager och kontor i Mölndal för att fullfölja vår dröm.
Tyra, Baldvin & Fredric är ansikterna bakom hemsidan Calixter.se där vi fokuserar på att sälja dekoration, lampor och inredningsdetaljer till hela landet.
Alla tre fyller en specifik roll i bolaget. Baldvin Ahlander har lång erfarenhet av fotografering, E-handel och webbdesign, samt att han ansvarar för allt som har med logistiken att göra. Tyra Matsdotter som tidigare har jobbat som inredare och homestylist är produktansvarig och står för inköp samt styling inför fotograferingar där hon tar mycket nytta av sina tidigare yrkeserfarenheter.


Marknadsföring och sökoptimering har VD:n Fredric Lindqvist intresserat sig redan under sin gymnasietid då han läste info-media teknik i kungsbacka.
Vi på Calixter lägger mycket fokus på kunden skall känna en helhet i produkterna och ger dig gedigna  inredningstips till varje produkt de köper.
Tyra Matsdotter som har hand om de dagliga instagram inläggen, ser att det är viktigt att bygga ett varumärke och försöka synas så mycket som möjligt både på google, sociala medier och via samarbeten med influencers. Vi försöker alltid hitta nya vägar att nå ut till inrednings intresserade och framtida kunder.


Härmed inviger vi bloggen där ni kommer kunna läsa er till nyheter, inredningstips, stylingtips och annat smått & gott om oss på Calixter.